ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2104178571
Δευτέρα έως Σάββατο: 08:00 - 21:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100.00 €

Κόστος Μεταφορικών

Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για
Παραγγελίες άνω των 100€


Αποστολή με ΕΛΤΑ Courier

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους εκατό (100€) ευρώ και άνω ανεξαρτήτου βάρους ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής πανελλαδικά.

Ισχύει για πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η αντικαταβολή είναι ο μόνος τρόπος πληρωμής που η παραγγελία σας χρεώνεται με επιπλέον 2.50€.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των εκατό (100€) ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής εντός Αττικής με 3,50€ και για την υπόλοιπη Ελλάδα με 4,00€, εφόσον το συνολικό βάρος των προϊόντων δεν υπερβαίνει τα τρία (3) κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των τριών ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με ένα (1€) ευρώ ανά επιπλέον κιλό.

Αξία
Παραγγελίας

Κόστος
Μεταφορικών για
τα πρώτα 3 κιλά

Κόστος
Μεταφορικών για
κάθε επιπλέον κιλό

Έως 99,99€

3,50 € Αττική / 4,00€ Υπόλοιπη Ελλάδα

1,00€ / kg

Άνω των 100,00€

ΔΩΡΕΑΝ

ΔΩΡΕΑΝ


Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών

Εάν επιλέξετε να σταλούν τα προϊόντα σας με πρακτορείο μεταφορών το κόστος που επιβαρύνεστε είναι 6,00€ ανεξαρτήτως κιλών Πανελλαδικά. Προσοχή τα πρακτορεία μεταφορών δεν κάνουν επίδοση των προϊόντων στον χώρο σας!


Το συνολικό βάρος των προϊόντων κάθε παραγγελίας υπολογίζεται αυτόματα.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Χρόνοι αποστολής και παράδοσης

Ο χρόνος επεξεργασίας και αποστολής τον προϊόντων της παραγγελίας σας από την εταιρία μας προς την μεταφορική εταιρία είναι κατά κανόνα 1-3 εργάσιμες μέρες όταν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί πριν τις 12:00 π.μ και εφόσον στην ιστοσελίδα αναγράφεται ότι τα προϊόντα είναι σε απόθεμα. Σε κάποιους προμηθευτές ενδέχεται να απαιτούνται ακόμα μεγαλύτεροι χρόνοι επεξεργασίας λόγω λάθους ενημέρωσης του συστήματος μας για σωστά αποθέματα ή όταν η έδρα του προμηθευτή είναι εκτός Αθηνών.

Ως εργάσιμες μέρες υπολογίζονται οι καθημερινές μέρες της εβδομάδας (πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών).

Οι αποστολές εντός Ελλάδας γίνονται κατά κανόνα με συνεργαζόμενη εταιρεία courier και τις παραλαμβάνετε στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Για τις περιοχές τις οποίες οι εταιρείες courier χαρακτηρίζουν απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες, οι αποστολές γίνονται με τα ΕΛΤΑ και τις παραλαμβάνετε είτε από τον ταχυδρομικό διανομέα, είτε στο ταχυδρομείο της περιοχής σας.

Κατά την παράδοση των εμπορευμάτων από την εταιρεία courier, χρειάζονται 4 ώρες περιθώριο, διότι διαφορετικά θεωρείται παράδοση με ραντεβού και χρεώνεται επιπλέον.

Η εταιρεία courier δεν κάνει παραδόσεις Σάββατο.Σε περίπτωση που χρειάζεται επίδοση Σαββάτου χρεώνεται επιπλέον και κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας.